8 SEBAB ANDA PERLU AMBIL SERVIS KAMI

“Setiap bulan power amplifier terbakar.” - Masjid Jamek Bandaraya Kuala Lumpur, 2017

“Kami dah pening dengan pa system yang dah ada sekarang.” - Masjid Al-Hidayah Sentul, 2018

“Ahli Kariah complaint pasal sound berulang kali. Dah 3 supplier kami panggil tak settle juga masalah.” - Masjid Hasanah Bangi, 2017

“Kami dah tak percaya dah installer melayu muslim. Pa system kami tahan seminggu je. Hangus rm30,000.” - Surau Jumaat Darul Jalil, 2018

“Tolong audit pa system kami.” Masjid Al-Istiqamah Seranggun Singapura, 2018

“Masjid kami bunyi kuat tapi tak dengar tutur bicaranya.” - Masjid Jamiur-Ridhuan Jeram Selangor, 2017

Di atas ini adalah antara luahan daripada AJK surau dan masjid yang sering mengalami masalah dengan PA sistem mereka..

Ada yang barang PA sistemnya terbakar setiap bulan, PA sistem tak tahan lama, tak sedap bunyinya, salah pilih installer dan bermacam lagi.

Allahu… Kami sebagai salah satu installer PA sistem turut bersedih dengan masalah PA sistem yang menimpa kebanyakan surau dan masjid.

Bermula sejak 2015, kami di Pasystemmasjid.com sentiasa berusaha untuk memastikan PA sistem di surau dan masjid mempunyai bunyi yang jelas, mudah dikendalikan dan juga tahan lama..

Kami nak tanya ni, adakah tuan-tuan dan puan turut alami masalah PA sistem yang sama di surau atau masjid?

Jika buntu dalam mencari jalan penyelesaian untuk masalah PA Sistem, jom tengok video di bawah ini untuk tahu kenapa anda perlu ambil servis daripada kami..

Haaa.. kalau dah tengok, jika tuan-tuan berminat dengan servis kami, boleh hubungi kami melalui :

Website : www.pasystemmasjid.com
Facebook : PA Sistem Surau dan Masjid