Close

April 6, 2018

ASYIK AUDIO JE…. JOM KITA SEMBANG VISUAL PULAK!

ASYIK AUDIO JE…. JOM KITA SEMBANG VISUAL PULAK!

Assalamualaikum semua.. tengah buat apa tu ? 😊

Kalau tak buat apa-apa, jom baca post ni. Selalunya admin share tentang barangan audio je kan? Sekarang jom kita sembang tentang barangan untuk visual pula..

Kalau untuk visual, selalunya brand apa yang terlintas di minda tuan-tuan dan puan-puan?

Haaa.. kali ni admin nak cerita tentang satu brand yang boleh membantu menyelesaikan masalah visual di surau dan masjid tuan-tuan dan puan-puan.

Pernah tak bila kita nak extendkan visual kita (TV) kepada TV di tingkat atas surau atau masjid atau ke ruang lain , kita risau tentang ‘hacking’ dan tarik kabel? Complicated bukan?

Kami ada solusi untuk itu. Model KA044 dari jenama Kameha ini adalah HDMI Extender Menggunakan Powerline. Dengan extender ini, tuan-puan boleh extend visual tanpa perlu hacking. Menarik kan?

Tetapi, untuk menggunakan HDMI Extender ini, ada SATU syarat.
Nak tau apa syaratnya?

Jom tengok video di bawah…

https://youtu.be/Dyilwr2i158

Jika ingin membuat pembelian secara terus,

boleh lawati website kami di:

www.pasystemmasjid.com
www.pasystemmasjid.com
www.pasystemmasjid.com

ATAU

boleh hubungi kami di

http://pasistemsuraumasjid.wasap.my/
http://pasistemsuraumasjid.wasap.my/
http://pasistemsuraumasjid.wasap.my/

“Memberi Solusi Audio Visual yang Terbaik TANPA MEMBAZIR, In Shaa Allah”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *