Mohd Shazwan

Pengalaman Bekerja Untuk Masjid & Surau | Ucapan Hari Raya Aidilfitri 1445H | (2024)

Ha! yang ni mesti ramai tak tahu. Kelebihan kami bila buat kerja dengan masjid dan surau ni. Terutamanya time bulan puasa ni sssshhh! Jangan bagitahu orang lain tau! Di penghujung ramadan ni, kami nak susun sepuluh jari kemaafan atas kekhilafan dan kelemahan kami. Moga korang dah dapat the best “ramadan moment” tahun ni Terawih sudah tiada lagi,Tanda ramadan sudah pergi,Ampun dipinta maaf diberi,Dari MuazzinAV dekat di hati. Salam Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin 1445H | Daripada Muazzin AV (2024) Makluman untuk semua10… Read More »Pengalaman Bekerja Untuk Masjid & Surau | Ucapan Hari Raya Aidilfitri 1445H | (2024)

Testimoni | Masjid Al-Ansar Taman Keramat | Kuala Lumpur, Selangor

Alhamdulillah, terima kasih Haji Zakawan (Setiausaha) dan juga En Abdul Halim (AJK Masjid) di atas feedback yang sangat positif. Masjid telah memberi kepercayaan kepada kami MuazzinAV untuk melakukan pembaharuan Audio System Analog mereka yang lama dan usang kepada Audio system berasaskan core Processor Digital yang baru. Selain dari core processornya, kami re-design keseluruhan system mereka dengan signal dan speaker routing yang baru, mengikut tatacara penggunaan pa system di masjid ini. Jenis Speaker, microphone serta processing equipment dipilih dengan mengambil kira… Read More »Testimoni | Masjid Al-Ansar Taman Keramat | Kuala Lumpur, Selangor

Testimoni | Surau Desa Sri Jenaris (Surau Jumaat) | Kajang

Kehebatan semuanya milik ALLAH, kami sebagai hambanya hanya cuba untuk mencari jalan yang terbaik untuk menyelesaikan isu pa system masjid dan surau kita supaya Ingin kami bantu beri solution kepada masalah audio masjid dan surau tuan? Hubungi kami sekarang

Kalah Lagi Quotation??

saya requote boleh?Aizad Kalah Lagi Quotation?? Hai lah Aizad, Kenapa sedih sangat ni? La takhaf, wala tahzan. Jangan sedih Zad. Meh CEO Muazzin cerita kenapa kita sangat serius dalam perjuangan memertabatkan audio system sebagai PEMBANTU UTAMA OPERASI MASJID DAN SURAU. Dan kenapa harga kita begitu berbanding dari orang lain. Bangkit Aizad. Kerja kita belum selesai. Perjuangan kita supaya audio system yang terbaik di setiap masjid dan surau kita perlu diteruskan. Chaiyok Zad! Chaiyok!

Testimoni | Dato’ Haji Jawahar Ali | Surau Jumaat Al – Madrasathul Faridiyah | Kuala Lumpur

Testimoni yang kami teruja keluarkan untuk semua. Masya Allah, segala pujian hanya kepada Allah Azza Wajalla. Terima kasih kepada Dato’ Haji Jawahar Ali atas testimoni yang amat bermakna ini. Insya-Allah, Kami berjanji akan cuba memberikan perkhidmatan yang terbaik semampu kami untuk membantu masjid dan surau di luar sana. Kenapa? Audio system adalah pembantu utama operasi masjid dan surau kita. dan kita patut berikan yang terbaik. Kenapa?? “Ini masjid kami jugak!..”