NAK PASTIKAN SEMUA RUANG/ZON DAPAT LIHAT CERAMAH DI RUANG UTAMA? BARANG INI MUNGKIN BOLEH MEMBANTU!

Assalamualaikum semua..

Dah baca headline post ni? Nak tahu barang apa ?

Kali ini kami nak ceritakan tentang barangan dari Kameha yang mungkin boleh selesaikan masalah anda!

Barang yang kami nak bagitahu ini adalah model KA053 iaitu HDMI Matrix Switcher/Extender 4 in 4 out..

Okay, cuba tuan-tuan bayangkan… masjid ataupun surau mempunyai ruang yang berbeza..

Contohnya,

1) Ruang solat utama
2) Ruang solat wanita
3) Dewan serbaguna
4) Bilik kuliah

Satu hari ceramah diadakan di ruang solat utama.. Dah penuh dah.. jadi tak dapat nak lihat penceramah..

Macam mana nak pastikan jemaah yang berada di ruangan lain dapat melihat penceramah di TV-TV yang ada di ruangan tersebut?

Sedangkan mereka jauh dari penceramah?

dengan menggunakan Kameha KA053 ini, masalah boleh selesai inshaaAllah..

Jika ada ceramah di bilik kuliah pun boleh dipancarkan di ruang yang lain juga.. takdelah berhimpit-berhimpit dalam bilik kuliah yang kebiasaannya kecil kan..

Nak tahu bagaimana ? Jom kita tengok video di bawah:

Jika berminat untuk membeli barangan ini, boleh ke website kami di :

https://pasystemmasjid.com/shop/
https://pasystemmasjid.com/shop/
https://pasystemmasjid.com/shop/

atau boleh hubungi kami terus!

“Memberi Solusi Audio Visual Tanpa Membazir, inshaaAllah”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *