Close

April 13, 2018

Review All to HDMI Converter Kameha KA025 [afepasistem]

ALAMAK, LAPTOP SAYA TAKDE HDMI PORT, MACAM MANA NI?

Assalamualaikum semua 😊

Haa.. pernah tak tuan-tuan dan puan-puan alami masalah seperti ini?

Bila nak sambungkan laptop punya display ke TV, baru perasan yang laptop kita ni takde port HDMI. Yang ada hanya VGA je.. Macam mana kita nak selesaikan isu ni ye?

Lepas saya kenalkan produk ini dengan tuan-tuan dan puan-puan, in shaa Allah tiada lagi masalah.

Nak tahu apa produknya ?

Mari scroll lagi ke bawah..

Produk yang saya nak beritahu ni adalah produk daripada Kameha di mana kita boleh convertkan input kita kepada HDMI.

Kameha KA025 ataupun namanya All to HDMI Converter ini bukan sahaja boleh terima input VGA, malah input DVI, RGB dan RCA (yang cable utk cucuk video yang warna kuning tu..) pun ada..

Nak tahu lebih lanjut, boleh lihat video di bawah ini..
Sekiranya berminat dengan produk ini, boleh buat pembelian secara terus di :

www.pasystemmasjid.com
www.pasystemmasjid.com
www.pasystemmasjid.com

ATAU

boleh hubungi kami di :

http://pasistemsuraumasjid.wasap.my/
http://pasistemsuraumasjid.wasap.my/
http://pasistemsuraumasjid.wasap.my/

“Memberi Solusi Audio Visual yang Terbaik TANPA MEMBAZIR, In Shaa Allah”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *