ADA MASALAH NAK SAMBUNGKAN TV YANG BANYAK DI SURAU DAN MASJID? INI MUNGKIN BOLEH MEMBANTU…

Assalamualaikum semua..

Dah baca tajuk post ni? Pernah tak ada masalah macam ni dekat surau dan masjid anda?

Kali ini, kami nak cerita pula tentang HDMI Extender dari jenama Kameha ni..

Bila dah pasang TV tu, lepastu nak sambungkan antara TV-TV kepada main source dia… punyalah penuh transmitter kan..

Tapi dengan barangan Kameha ini, anda hanya perlukan 1 transmitter kemudian sambungkan sehingga 99 receiver!

Menarik kan? Ada lagi..

Kita mestilah nakkan siaran HD di TV kan, barulah jelas apa yang tersiar di TV tu..

Tapi HDMI cable biasanya tak panjang sangat, paling-paling pun dalam 30 meter..

jadi kami datangkan extender yang menggunakan coaxial cable.. dan sambungan ini panjangnya boleh mencecah sehingga 350 meter!

Wow, panjang kan?

Nak tahu macam mana sambungannya dibuat?

Boleh tengok video di bawah ini!

Untuk tahu maklumat lanjut tentang barangan ini, boleh ke website kami :

https://pasystemmasjid.com/shop/
https://pasystemmasjid.com/shop/
https://pasystemmasjid.com/shop/

atau boleh hubungi kami di :
http://pasistemsuraumasjid.wasap.my/

“Memberi Solusi Audio Visual Terbaik Tanpa Membazir”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *