Alhamdulillah, Tahniah Masjid Al-Hasanah!

ALHAMDULILLAH, TAHNIAH MASJID AL-HASANAH!

Alhamdulillah, baru-baru ini kami terbaca satu post seorang personaliti dalam bidang parenting, iaitu Tuan Taufiq Razif berkenaan bagaimana beliau berasa tenang apabila berada di Masjid Al-Hasanah.

Link post asal : shorturl.at/cdgrU

Syabas kami ucapkan kepada pihak pengurusan Masjid Al-Hasanah.

Di samping fungsi utama masjid sebagai pusat ibadah bagi muslim, Masjid Al-Hasanah Bangi ini turut dilengkapi dengan infrastruktur seperti taman permainan untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi.

Selain pelbagai infrastruktur di masjid ini, Masjid Al-Hasanah ini juga turut aktif dalam mengadakan aktiviti dan karnival bagi masyarakat setempat. Ini adalah antara inisiatif mereka bagi mengajak kariah untuk datang mengimarahkan masjid.

Semoga usaha masjid ini dapat diteruskan dan dicontohi oleh masjid dan surau yang lain termasuklah kami sendiri.

Tahniah sekali lagi Masjid Al-Hasanah!

Kredit Gambar : Portal Pengurusan Masjid JAIS

“Memberi Solusi Audio Visual Tanpa MEMBAZIR, InshaaAllah”