RAMADHAN SEMAKIN HAMPIR!! JOM SEMAK KUALITI AUDIO DI MASJID DAN SURAU KITA..

Ramadhan tiba..ramadhan tiba..
Semua pengendali masjid dan surau sedang rancak menyiapkan fasiliti untuk menyambut kemeriahan Ramadhan 2024, dan antara yang tidak boleh diabaikan adalah kualiti PA system dalam meraikan Solat TARAWIH pada malam-malam Ramadhan.

Justeru kami di muazzinav menyediakan video rujukan 4 tahap KUALITI BUNYI di masjid dan surau kita. Supaya semua boleh menilai di tahap mana kualiti audio di masjid dan surau kita sekarang.

Ha.. lepas dah tahu kualiti audio tempat Tuan-Tuan..Jadi? Nak improve pa system anda? X nak pening-pening terima aduan kariah masa Tarawih nanti? Terus hubungi kami sebelum slot untuk ramadhan kami penuh ya.

MuazzinAV
“Ini Masjid Kami Jugak!..”

PS: Jangan lupa juga untuk komen masjid dan surau kariah anda di tahap mana sekarang ye..