98 HARI MENJELANG RAMADHAN, BERSEDIAKAH PA SISTEM ANDA?

“KENAPA NAK CEPAT-CEPAT, KAN RAMADHAN LAMBAT LAGI..”

Pesta ibadah bulan Ramadhan bakal tiba kurang 100 hari lagi. Tak lama dah.. Pejam celik pejam celik kejap je nanti dah sampai bulan Ramadhan.

Apa khabar PA Sistem di Surau dan Masjid tuan-tuan?

Dah boleh lah start cek equipment PA sistem, berfungsi ke tidak?
Elok ke tidak?
Bunyinya jelas ke tidak?

Jadi, untuk AJK surau dan masjid yang ingin upgrade, tambah dan install baru PA sistem, inilah masa yang sesuai!


InshaaAllah menjelang Ramadhan, tak perlu risau dengan keadaan PA Sistem anda lagi.. 😁

Kami nak bantu supaya PA Sistem di surau dan masjid menjadi lebih jelas, tahan lama dan mudah dikendalikan inshaaAllah.

Queue surau dan masjid minta kami datang untuk installation, site visit dan consultation dah mula meningkat.

Kalau tuan-tuan lambat, bimbang kami tak sempat nak bantu surau dan masjid tuan-tuan.. 😔

Bagi anda yang berminat, CEPAT hubungi kami melalui :
Pejabat : 03-87334708
Whatsapp : 019-4988578
Website : www.pasystemmasjid.com

“Memberi Solusi Audio Visual Terbaik Tanpa Membazir, InshaaAllah!”

#afepasistem #pasistemsurau #pasistemmasjid #pasystemmasjid #pasystemsurau #surau #masjid #mosque #alunanfirdausi #afe